Vajon kell-e a szegedi vállalkozásoknak weboldal? Mennyibe kerül? Mennyi idő alatt van kész? Van-e garancia hozzá?
Ezekre a kérdésekre adunk választ.

Weboldal készítés Szeged

Miért van szükség weboldal készítésre Szegeden (is)?

Ma, amikor cikkünk íródik, túl vagyunk már a koronavírus harmadik hullámán és sorra nyílnak meg ismét az üzletek, szórakozóhelyek, kultúrhelyek és ezekkel együtt lehetőségek. Mindezek mellett vajon szükség van-e minden vállalkozásnak weboldal készítésre Szegeden?
A válaszunk: igen!

Ha új weboldalt készítünk Szegeden, akkor szinte követelmény, hogy átadás után a honlap „visszahozza, vagy kitermelje az árát”.
Igen, ez lehetséges. Sőt!

Ma már nagyon sok vállalkozás felismerte, hogy ez az egyik legfontosabb értékesítési platform. Ugyanis egy jó weboldal új érdeklődőket generál folyamatosan, mert egy honlap sosem “zár be”. Ezért érdemes a weboldal készítés Szeged szolgáltatásunkat igénybe venni.

Egy üzleti kapcsolat elején első lépés, hogy a leendő partnerek utánanéznek annak, hogy az Ön vállalkozása tényleg létezik-e. Ennek természetesen az a legegyszerűbb módja, hogy megnézik weboldalát. Ha nem találják meg, akkor valószínűleg továbblépnek olyan cégre, aki elérhető az interneten. Ezért is létfontosságú a vállalkozások számára a weboldal készítés Szeged szolgáltatásunk.

Manapság az emberek vásárlás, vagy útnak indulás előtt felkeresik az adott helyet az interneten, és ha nem találják, akkor úgy vélik, hogy nem is létezik az adott vállalkozás.

Régió helyzete

A weboldal készítés Szegeden, mint minden városban itt is nagyon fontos dolog. Szegeden sok vállalkozás, akinek már ebbe a régióba van weboldala, de már elavult, újragondolja az internetes értékesítést. Felújítja weboldalát esetleg webáruházzá alakítja. Nem csak a karantén miatt, de az országos szintű értékesítés új piaci területeket nyitott meg. Kibővítette a lehetőségeket. Miért?
Mert gyorsan, egyszerűen frissítheti a tartalmakat, webshop esetén a termékeit szolgáltatásait weboldalán. Nem csak szöveget, hanem fotókat és videókat is tölthet fel weblapjára. Könnyen gyorsan hatékonyan programozói tudás nélkül.

Weboldal készítés Szegeden

Weboldal készítés Szeged árlista

Vajon ma mennyibe kerül egy weboldal készítés Szegeden? A WPtech több weboldal készítési csomaggal áll leendő Ügyfelei rendelkezésére.

Alap csomag 95 000 Ft egyszeri összeg.

Profi csomag 140 000 Ft egyszeri összeg.

Prémium csomag 200 000 Ft egyszeri összeg.

Webshop csomag 150 000 Ft-tól.

Honlap üzemeltetés 12 000 Ft/hó összegtől.

Szegeden weboldal készítés

Előkészületek

Honlapkészítés megrendelés előtt gondolja át, mire is van szüksége! Egy jól felépített és elkészített honlap segítségével könnyebben megtalálják vállalkozását. Egy átgondolt felépítésű weboldallal mindenképpen időt takaríthatunk meg, ugyanis be tudjuk mutatni termékeinket a látogatóknak.

Az első benyomás mindig döntően befolyásolja a legtöbb embert! Nem csak az fontos, hogy mit kínálunk, hanem az is, hogyan. Ha egy honlap jól néz ki és könnyen használható, akkor a weben böngészők könnyebben döntenek úgy, hogy Öntől rendelik meg az adott terméket/szolgáltatást.

Mennyi idő alatt van kész?

Mennyi idő alatt van kész egy weboldal készítés Szegeden? Ez minden esetben attól függ, hogy mit szeretne az Ügyfél. Értelemszerűen egy egyszerű bemutatkozó honlap néhány menüponttal sokkal előbb készül el, mint egy webshop, vagy egy hírportál. Függ attól is, hogy éppen mennyi munkánk van.
Ha egy bemutatkozó honlapot nézünk, akkor azt kb.: 10 munkanap alatt kivitelezhető.
Céges weboldal (akár többnyelvű is) az kb.: 20 munkanap alatt készül el.
Webshop kivitelezési ideje minimum 20 munkanap.

A fenti kivitelezési határidők akkor érvényesek, ha minden szükséges anyag (logó, szövegek, fotók, stb.) a rendelkezésünkre állnak.

A honlapkészítés során könnyen kezelhető, felhasználóbarát és Google kompatibilis honlapokat készítünk. Honlapjainkat extra költség nélkül egy alap keresőoptimalizálással adjuk át, hogy azonnal jó eredményt érnek el a keresőkben.

Főbb szolgáltatásaink: weboldal készítés Szeged, webáruház készítés Szeged

Garancia a weboldal készítésre

Mi a weboldal készítést Szegeden is kiemelkedő minőségben végezzük, immáron több, mint 10 éve. Igen, minden átadott honlapra 1 év működési garanciát is vállalunk. Ez idő alatt ingyenesen frissítjük a honlaprendszert és annak kiszolgáló moduljait is.

Büszkén kijelenthetjük, hogy Szegeden mi rendelkezünk az egyik legtöbb feltüntetett referenciával.

Tekintse meg itt:

Weboldal készítés Szeged legfontosabb lépései

Első lépés mindig a konzultáció. A személyes, vagy online konzultáció során pontosan meghatározzuk, hogy mi lesz a weboldal célja. Meghatározzuk vállalkozása célcsoportját értékeit, és szolgáltatásait. Igény esetén, vagy a választott weboldal készítési csomagtól függően meghatározzuk a stratégiát.

Készítünk rá egy kedvező árajánlatot. (Igény esetén, Titoktartási nyilatkozatot is készek vagyunk aláírni.)

Weblap készítés árajánlatunk elfogadása esetén készítünk egy szerződést (rögzítjük a munka lépéseit, díjazását, és határidejét) és elkészítjük a 20%-os előlegszámlát.

Az elfogadott terv alapján kezdetét veszi a Weboldal készítés Szeged következő fázisa, a design és felépítés kialakítása. Ez természetesen változhat, akár a kivitelezési folyamat során is. Az átküldött tartalmat feltöltjük, a képeket feldolgozzuk és optimalizáljuk.

A weboldal átadása után bizonyos csomag esetén után-követés, valamint támogatás is jár. A weboldal készítés szolgáltatás keretein belül, többfajta személyre szabott havidíjas konstrukció közül választ a honlap zökkenőmentes működése érdekében.

Kérje most weboldal készítés Szeged árajánlatunkat: +36 70/267-2068