WordPress honlapkészítés

WordPress honlapkészítés előnye

Tényleg jó, ha a honlapom WordPress rendszerben készül? Cikkünk igyekszik feltárni, hogy milyen előnyei vannak a WordPress honlapkészítésnek?

Erre és az ehhez hasonló kérdésekre próbálunk érthető válaszokat adni azoknak, akik bizalmatlanok a WordPress honlapkészítéssel kapcsolatban.

Mi a WordPress honlapkészítés előnye?

1. WordPress honlapkészítés népszerűsége

A világ weboldalainak körülbelül a 27 százalékát a WordPress rendszerben készült. Ez azt jelenti, hogy szinte nincs olyan funkciójú weboldal, amit ne készítettek volna WordPress-ben. Legyen az blog oldal, webshop, céges honlap, vagy hírportál, esetleg e-learning platform. Beszéljünk bármelyikről is, mindegyiknek a legnagyobb előnye az, hogy könnyen kezelhető. A referenciáink menüpont alatt is látható, hogy a WPtech-nél mennyire széles körben tudjuk alkalmazni.

Honlapkészítés során döntő tényező lehet a rendszer tulajdonjoga is. Ezért fontos megemlíteni azt, hogy pl.: Wix, vagy Webnode esetében a honlaprendszer sajnos nem a Megrendelő tulajdonát képezi, míg WordPress honlapkészítés esetében a honlaprendszer saját tulajdonná válik.

2. WordPress oldalépítők

Jelenleg nincs olyan honlaprendszer, amihez annyi kiváló képességű oldalépítőt, úgynevezett page-buildert fejlesztettek volna, mint a WordPress-hez. Néhány példa: Elementor, Divi, Bricks, Beaver Builder, Oxygen, Livecanvas…hogy csak a legjobbakat említsem.

Ezekkel egy átlagos tudással rendelkező felhasználó könnyedén módosíthatja weboldala kinézetét, felépítését úgy, hogy professzionális megjelenést ér el.

Nálunk, a WPtech-nél nélkül minden honlaphoz készítünk egy használati útmutatót, de a YouTube-on rengeteg videó található ezek kezeléséről.

3. WordPress honlapkészítés moduláris bővítése

Az alap WordPress rendszer funkcióit pluginokkal lehet kibővíteni. Ez a rugalmasság a WordPress egyik legnagyobb előnye. Jelenleg, cikkünk írásakor 58 253 plugin letölthető és ezek hozzáadott funkcióival bővíthető egy WordPress honlap. Mivel folyamatosan nő a pluginok száma, ezzel a WordPress honlapkészítés előnye is nő.

Szinte nincs olyan funkció, amihez ne találnánk kiegészítő plugint a WordPress hivatalos oldalán.

Ahogy Ügyfeleink elkezdik használni a honlapod, jellemzően mindig új funkciókat akarnak hozzáadni. Például képváltó, kalkulátor, webshop funkció…
Mindenre „rávehető” honlaprendszer. Abszolút mobilbarát és a komolyabb brand-ek is előszeretettel használják.

4. WordPress honlapok sebezhetősége és védelme

WordPress honlapkészítés fontos tényezője, hogy mindig a lehető legkevesebb és legfrissebb kiadású bővítményt használjuk! Minél több bővítmény használ egy honlap, az annál lassabb lesz. Nagyobb a sebezhetőség és a hibalehetőség is. Igyekezzünk minél magasabb PHP verziószámot használni.

Nem árt folyamatosan nyomon követni a WordPress biztonsággal foglalkozó weboldalak írásait, hogy időben lépni tudjunk, elkerülve a költséges és hosszadalmas vírusirtást.

5. WordPress honlapkészítés megbízható, stabil működése

Az ellenőrzött frissítési csomagokkal biztosak lehetünk abban, hogy weboldalunk megbízhatóan és stabilan fog működni.

6. WordPress honlapok SEO-barát felépítése

A WordPress az egyik legjobban és legkönnyebben optimalizálható rendszer, mellyel a legjobb eredmények (helyezések) is elérhetők a találati listán. Ehhez azonban természetesen némi naprakész SEO ismeret is szükséges.

WordPress honlapkészítés előnyei

chevron-down