WordPress honlapkészítés

WordPress TOP 6 plugin

WordPress TOP 6 plugin

WordPress honlapkészítés TOP 6 plugin

1. WordPress honlapkészítés Wordfence.

WordPress TOP 6 plugin első eleme a Wordfence.  “Első a biztonság”, mondják azok akik már átestek egy honlap-feltörésen, vírusfertőzésen. A feltört honlaprendszer tisztítása mindenre kiterjedő alapos feladat, mert a vírusos fájlok akár a legeldugottabb almappába is jelen lehetnek. A fertőzés alapértelmezetten két helyen mutatkozhat. Fájlokban, illetve adatbázisban. Részletesen elemezzük:
Fájlok fertőzöttsége. Elég csak egy idegen kódot, vagy sort is benne hagyni WordPress fájlok között, másnap ismét spam-elhetnek az oldalunkról. Arról nem is beszélve, hogy bármelyik kártékony kód extrém módon leterhelheti a tárhelyszolgáltató szervereit, ami a rajta levő összes honlap lassulásához vezethet. Ezért a szolgáltató gyakran karanténba teszi a fertőzött honlap fájlokat. Frissítsük folyamatosan WordPress honlaprendszerünket és a kiszolgáló pluginokat is. A legprofibb, ha ezeket verziókezeljük.

Használjunk Git verziókezelést. Ezzel a fertőzött, vagy idegen fájlokat azonnal megtalálhatjuk, hiszen a változásokat könnyedén láthatjuk a Git-ben.

Már a Wordfence ingyenes verziója is képes nagy fokú biztonságot nyújtani, kellő beállítás esetén.

2. WordPress honlapkészítés és a sebesség.

Már a WP-Optimize ingyenes verziója is képes viszonylag jól gyorsítani a honlapunkat és hatékonyan tisztítani az adatbázist.

3. WordPress honlapkészítés és a SEO.

Nincs olyan honlap, amelyhez valamilyen SEO bővítményt ne kellene hozzáadni. Mi a Rank Math SEO nevű bővítményt használjuk és ajánljuk. Kiváló segítség nekünk és Ügyfeleinknek a SEO alapok beállításához.

Könnyen testre szabhatja a fontos SEO-beállításokat, szabályozhatja, hogy mely oldalak indexelhetők, és hogyan szeretné, hogy webhelye megjelenjen a keresésben strukturált adatokkal.

4. WordPress honlapkészítés mentések.

Elérkeztünk a WordPress honlapkészítés TOP 6 plugin lista egyik legfontosabb eleméhez. Szintén nincs olyan honlap, amelyhez valamilyen mentéseket kezelő bővítményt ne kellene hozzáadni. Mi a WPvivid Backup and Migration nevű bővítményt használjuk és ajánljuk. Olyan funkciókat integrál, mint például a fel nem használt képek tisztítása stb.

Beállítható rendszeres biztonsági mentés és ütemezés. Local-ban elkészült WordPress honlapot könnyedén egy új domainre lehet költöztetni egyetlen kattintással.

5. WordPress honlapkészítés és a frissítések.

Kikapcsolunk minden frissítést, mert azt inkább magunk végezzük el egy tesztkörnyezetben, ellenőrzött körülmények között.

6. WordPress honlapkészítés saját tartalomtípusokkal.

Erre szoktuk használni az Advanced Custom Fields és a Custom Post Type pluginokat.

chevron-down